Hoteller i Paris

Hoteller i Paris

Paris trenger ingen introduksjon. Det er synonymt med mat, kultur, mote og arkitektur, og skuffer sjelden de som besøker. Til tross for at det er drømmedestinasjonen for millioner av mennesker hvert år, har den franske hovedstaden fortsatt mange skjulte hemmeligheter å tilby utover Eiffeltårnet og dets førsteklasses museer.

Folk fra hele verden er tiltrukket av byens banebrytende mote-, kunst- og kulinariske scener. Attraksjoner er det mer enn nok å ta av, og byen er gjennomsyret av en rik historie med opptøyer og revolusjoner. Hvert kvartal er unikt, og selv om sommeren er den mest populære sesongen å reise til Paris, er alle tider av året overbevisende på sin egen måte.

Fra de kuperte brosteinsgatene i Montmartre med sin rike historie av Belle Époque-kunstnere og kabaretter, til det raskt gentrifiserende nabolaget Belleville, er kunst og kultur gjennomsyret i byens DNA. Pariserne spøker noen ganger at de besøker museer så ofte som de går på toalettet, og for å virkelig forstå Paris må du fordype deg i byens artistiske kultur. Utover Louvre og Musée d’Orsay, kan du få din apetitt på kultur mettet på det renoverte Picasso-museet og det nye Fondation Louis Vuitton, for ikke å nevne dusinvis av små museer og gallerier.

Hoteller i Paris

Fra kongelige palasser til koselige boutique hoteller er det mer enn nok alternativer til hvor du skal bo i Paris, som garantert appellerer til alle reisende, budsjett og smak.

W Hotel

W Hotel er en relativ nykommer til Paris, og kombinerer funky design med det klassiske haussmannske bakteppe i denne bygningen fra 1870-tallet, og bringer et snev av New Yorks moderne sofistikasjon til Paris sin tidløse sjarm. Hotellet har 91 stilfulle rom, mange med utsikt over det tilstøtende Opera Garnier. Hotellet ligger nær noen av byens beste shoppingstrøk og Louvre, og gjør det til et topp valg for den moderne reisende.

Le Select

Le Select er et nytt designhotell i Latinerkvarteret som tilbyr 65 elegante rom og suiter, som tilbyr moderne fasiliteter og lyse trefarger mot de synlige steinmurene og trebjelker i den opprinnelige bygningen fra det 18. århundre. Besøkende må godta sjarm foran romslige rom, men egentlig handler det om nabolaget. Hotellet ligger foran hovedbygningen til universitetet i Paris, og en drøss av severdigheter er i gangavstand, inkludert Luxembourg Gardens og Pantheon, noe som gjør dette firestjerners hotellet til et solid valg.

Le Ritz

Det overdådige Ritz hotellet har vært en institusjon siden 1898, og ligger nær Louvre-museet og Tuileries-hagene. Hotellet har opprettholdt sin status som en av Paris ledende hoteller, til tross for en mengde trendy nykommere. Selvfølgelig kan ikke alle måle seg med Ritz sin historie: Det var verdens første hotell med et privat bad i hvert rom, og alle fra Edward VII til Coco Chanel har kalt det hjemmet sitt (i Chanels tilfelle i 37 år).

Hotellet har gjennomgått en massiv renovering i hele 2015, men Belle Époque stilen er bevart. Svaneformede, forgylte kraner på badekarene; en overflod av møbler fra perioden Louis XV og Louis XVI fyller rommene mens tusenvis av friske blomster renser luften på hotellet hver eneste uke. På dette hotellet kan du forvente service utført med hvite hansker, en romersk stil som oser luksus og en Michellin-restaurant som setter standard for alt som tilbys på hotellet.