Hoteller i New York

Hoteller i New York

The Big Apple, byen som aldri sover, Gotham City – uansett navn – New York har noe for enhver smak og enhver reisende. Fra utrolige kunstgallerier og museer til noen av verdens beste restauranter, er New Yorks mangfoldige tilbud kjent for de fleste besøkende.

New York er en by i konstant endring, med fancy nye hoteller, restauranter, barer og attraksjoner som dukker opp hele tiden. Men for å utforske det virkelige New York, den pulserende, sjarmerende og uforutsigbare byen som gir en slik lidenskap blant lokalbefolkningen og misunnelse blant besøkende, bør du planlegge hvor du skal drikke, spise og handle i hver av byens distinkte nabolag.

Anbefalte hoteller i New York

De beste hotellene i New York er like mangfoldige som byen. Enten du er ute etter et fem-stjerners eller et funky boutiquehotell, så finner du et utall varianter å velge mellom. Mer enn bare et sted å sove mellom shopping og museer, kan hotellene i New York være en opplevelse i seg selv, noe som gir reisende innsikt i personligheten til en bestemt del av byen.

Mandarin Oriental

Mandarin Oriental er like overdådig som Four Seasons som ligger noen kvartaler unna, og er et slank og moderne hotell som opptar 35. til 54. etasje i Time Warner Center i det sørvestlige hjørnet av Central Park. Hotellet er tilgjengelig via en spesiell heis i en inngangsport innredet med en gigantisk Dale Chihuly-skulptur. Av de 248 rommene er mange av dem uten utsikt, selv om de alle har gulv til tak-vinduer med innrammede klassiske Manhattan-bybilder, som Hudson River og Central Park. Hvert rom er innredet med overdådige asiatisk-inspirerte detaljer, inkludert sengetepper i silke og puter i fyldige farger av elfenben, blått og gull, og malerier av den taiwanske kunstneren Paul Ching-Bor. Spaet på 14 500 kvadratmeter (som inkluderer et Vitality-basseng og et Ametyst Crystal dampbad) er muligens byens beste.

The Surrey

Hotellet ligger i et 17-etasjers landemerke i Beaux Arts-stil på Madison Avenue og 76th Street, og hotellet reåpnet i 2009 etter en 600 millioners totalrenovering ledet av den prisvinnende designeren Lauren Rottet. Resultatet er et estetisk nikk til Uptown Swank (Bar Pleiades har beigekledde vegger som ble inspirert av en Chanel veske), blandet med moderne aksenter (et slående 1:1 bilde av Kate Moss hilser gjestene velkommen i lobbyen). Rom og suiter er i nyanser av grått, krem og hvit, innredet med Duxiana senger, Pratesi badekåper og tilbehør fra Diptyque. I tilleg kan du nyte en 2100 kvadratmeter privat takhage, få luksuriøs behandling i Cornelia Spa og bestille mat fra en deluxe romservicemeny laget på Café Boulud.

The Millenium UN Plaza Hotel

Millennium UN Plaza Hotel ligger i kjernen av Big Apple. Med utsikt over hovedkvarteret til FN og bare noen kvartaler fra Grand Central Terminal, teaterdistriktet, Fifth Avenue shoppingstrøk og Museum Mile, er plasseringen av dette hotellet midt i smørøyet. De enkle, nedtonede fargene, smarte plassering av møbler og store vinduer gjør at gjestene kan fokusere på den fantastiske skyline utsikten som er tilgjengelige fra alle 438 rom. Fasiliteter inkluderer et innendørs basseng, tennisbane tilgjengelig hele året og den høyt ansette Ambassador Grill and Lounge restauranten.