Hoteller i London

Hoteller i London

England er full av tradisjon, og ingen andre steder er så levende som London. Hovedstaden i Storbritannia ser nesten ikke ut som den har levd i fortiden, med sin kontinuerlige innovasjon og vekst i kunst, arkitektur, restauranter og hoteller. Fra den voksende østenden til det veletablerte sentrum fortsetter dette fantastiske reisemålet stadig å utvikle seg.

Hvordan kan en 2000-årig bosetning med en så dypt forankret historie – og med en så forutsigbar ikonografi – være ledende i både design, mote, kunst og popkultur? Ved å omfavne påvirkning fra internasjonale stiler så vel som å lidenskapelig bevare sin egen. Byens tusenårige gjenoppblomstring stammer fra en blanding av tydelig bevaring, kunnskapsoppdagelse og dristig innovasjon.

Det er bare i London et nytt landemerke som The Shard så raskt kunne finne sin plass i det gamle bybildet og det er bare her en banebrytende gastropub som The Ledbury kunne etablere seg. Hvert år besøker millioner av turister London for å oppleve byens moderne renessanse, og uansett årstid vil en tur i London gi deg og ditt følge en smak av det travle, men behagelige bylivet.

Anbefalte hoteller i London

Fra prektige hoteller i gammel stil med enorme lysekroner og store te-rom, til elegante og eklektiske boutiquehoteller med moderne design – uansett hvordan du ønsker å bo i London så vet du at du kan finne et rom for enhver smak.

Covent Garden Hotel

I hjertet av Covent Garden og teaterdistriktet ligger dette hemmelige tilfluktsstedet med et fabelaktig kunstnerisk miljø. De romslige 58 soverommene og suitene gir deg en britisk kolonistil (tenk på en luksuriøs kenyansk safarilodge med antikviteter i mørkt tre), og selv om det er tradisjonelt i design, føles ikke hotellet utdatert. Hotellet har i stedet blitt et populært samlingssted, hvor både den livlige baren og brasseriet fylles opp med skuespillere og musikere som strømmer ut av Det kongelige operahuset og 21 teatre, som alle ligger innen gangavstand.

Hotel Cafe Royal

På Hotel Cafe Royal finner du 160 rom, somligger minutter fra byens travle Piccadilly Circus. Akasha Spa er inspirert av både øst og vest, og har et innbydende basseng og ni behandlingsrom, inkludert en eget rom for parbehandling. Restaurantet Ten Room serverer moderne, britisk mat fra luksuriøse skinntallerkener, mens Green Bar har hentet inspirasjon fra førkrigstiden, hvor noen av cocktailene er laget etter oppskrift fra Café Royal Cocktail Book, som ble utgitt i 1937. Baren Oscar Wilde har autentisk Louis XVI detaljering og har vært vert for storheter fra Elizabeth Taylor til Beatles og barens navnebror, Mr. Wilde i egen person.

The Ritz

The Ritz er designet i fransk chateau-stil og åpnet i 1906, som nabo til Green Park og Buckingham Palace. Hvithanskede dørvakter dirigerer gjester inn i den grandiose lobbyen. Alle rom, fra queen-size enkeltrom til marmorkledde suiter, har peis og er innredet i Louis XVI-stil. Ritz-farger – myke toner av gul, blå, fersken og rosa er en gjenganger i rommene, mens de beste suitene oppdateres jevnlig – dog alltid med forgylte lister. I tillegg til å pakke bagasjen din, tilbyr hotellets personale gratis skopuss. Gjestene kan spise britisk mat på fasjonable Ritz Restaurant, eller nyte champagne i The Palm Court tearoom.